Li-Ning badmintonsko

2015-08-11 21:48

Kilde: badmintonsko.dk under Li-Ning ba dmintonsko

 

Står du og skal have nye badmintonsko? Og er du lidt i tvivl om hvilket mærke du skal vælge? Ja så er du ikke gået helt forkert hvis du vælger at købe en badmintonsko fra Li-Ning.

 

Li-Ning er lidt nyere på det danske marked end både Yonex, Victor og Forza. Dog betyder dette ikke at Li-Ning ikke laver badmintonsko i yderst høj kvalitet.

 

For vælger du en Li-Ning badmintonsko, ja så får du en badmintonsko der er lavet og udviklet af de bedste materialer der findes på markedet når det gælder badmintonsko. Li-Ning er en virksomhed der bruger utallige timer på at frembringe de bedste teknologier, og derefter implementere dem i badmintonskoene de producere.

 

Li-Ning laver udover badmintonudstyr også udstyr til basketball og løb, og kan ligeledes kombinere viden derfra og ind i badmintonskoene. Dette tilføre Li-Ning badmintonskoene nye dimensioner når det kommer til teknologier og viden om hvad der fungere bedst i badmintonsko, og sko der bruges til hop, løb sidelæns og hurtige fodskifte.

 

Nogle af de teknologier Li-Ning specielt fokusere på, og som går igen og på tværs af mange af sportsgrenene er deres særdeles gode stødabsorberende materiale. Dette findes i alle Li-Nings badmintonsko, og kaldes for CusioN, og er et patenteret skummateriale der absorbere mere end 20% bedre end almindeligt skummateriale, der fx bliver brugt i de fleste løbesko, og badmintonsko. Udover denne teknologi, arbejder Li-Ning hele tiden på at fremtvinge din trampolineffekt når du lander på foden. Her udvikler Li-Ning hele tiden nye teknologier, og kun de bedste kommer igennem deres mange tests og prøver. I Li-Ning er denne effekt kaldet for BounSE, og er på badmintonskoene placeret i forfoden, og giver dig et endnu hurtigere afsæt når du skal skifte retning, eller hoppe videre frem mod nettet fra et smash.

 

Netop grundet de mange teknologier og den meget viden om hvad der er vigtigt i en badmintonsko, vil du aldrig gå helt fejl, hvis du køber en Li-Ning badmintonsko. Du skal dog altid være opmærksom på at købe en badmintonsko der er god for netop det du har brug for i en badmintonsko. Måske har din fod eller underben behov for ekstra meget stødabsorbering, eller ekstra meget støtte. Så husk at gå ud fra dette, og ikke ud fra hvad der er der smartest ud til andet udstyr.