Yonex Lin Dan tourbag

2015-11-01 18:58

Hvis du ligesom professionelle badmintonspillere, godt kan lide at rejse med stil, skal du overveje hvilken badmintontaske du har. Der er meget stor forskel på om du har den lavpraktiske store og kluntet badmintontaske, eller den mere moderigtige taske, der er smart og et stilikon at rejse/færdes med.

Hvis du tilhører den første kategori, der udelukkende tænker funktionalitet frem for design og stil, findes der utrolig mange tasker på markedet. Det er tasker der både har mange rum, og forskellige funktioner. Det er for eksempel tasker med store rum til ketcher, eller store rum til tøj. Derudover er der tasker med separate rum til sko, og tasker med små lommer, til praktiske ting såsom, grib, sakse, plaster med mere. Derudover er der forskel på taskerne i forhold til stropper. Er det en taske man kan have på ryggen, med skuldrestropper, eller er det en taske man udelukkende skal have i hånden. Eller er det en taske der kan begge dele? Og dette var kun de praktiske og funktionelle tasker.

Design på badmintontasken

Selvfølge tænker de mode- og designrigtige tasker også på funktionalitet, men her har min især også designet i hovedet. Det er altså vigtigt at tasken adskiller sig fra er standart badmintontaske. Yonex Lin Dan Tourbag er et rigtig godt eksempel på en badmintontaske der skiller sig ud fra andre tasker. Denne taske er specielt designet i samarbejde med Lin Dan, og har et meget oldschool design. Denne badmintontaske har form som en simpel weekendtaske, der kan indehold en eller flere badmintonsketcher. Det er en taske bestående af to rum og en sidelomme, til for eksempel grib og mobil. Tasken er altså ikke stor og rummelig, og kan også kun bæres i hånden eller på en skuldre ved hjælp af to stropper. Men denne taske er klart min favorit badmintontaske til dato, primært fordi den er så anderledes fra andre badmintontasker. Den er holdt i stilfulde og simple farver, nemlig sort, gul og guld.
   Udover at Yonex Lin Dan Tourbag er en badmintontaske, kan den også anvendes til andre ting. Som sagt minder facon og rummelighed meget om en weekendtaske, hvilket derfor også er en oplagt anvendelses mulighed af tasken.

Det er vigtigt at pointere at tasken er unik, da den kun er blevet produceret i et begrænset antal, og kommer derfor ikke på hylderne igen, når den først er blevet udsolgt.

Læs evt mere omkring badmintontasker på denne blog