Min nye viden om Yonex badmintonsko

2014-05-14 22:24

I tilfælde af du står og skal vælge badminton-sko er der rigtig mange spørgsmål man skal tænke over, hvordan passer de på foden, hvilken størrelse skal der bruges, hvilken prisklasse skal den ligge i og så videre.

Yonex sko har et godt ry inden for god kvalitet, også med pålidelige materialer og med en pris, som er til at betale. Yonex badminton sko variere meget i Yonexes sortiment samt kan bruges af både motionisten som konkurrere nogle gange om måneden og til pro-spilleren der træner to træninger om dagen. Yonex sportsko´s grundlæggende struktur er den samme uanset om man anskaffer sig top-skoen eller ”basis-skoen” det der gør det dyre at vælge  teliteskoen er blot mere af Yonex’s ”toughbrid light” og ”power cushion” {materiale|inovation. Yonex sko´s ”PowerCushion” er yderst annerkendt på grund af deres æg-prøve som bestod af x-antal ”power cushion” der placeres 7 meter længere nede end positionen man vælger at spille ægget fra. Ægget kolidere med PowerCushion og bouncer op også bliver fanget UDEN at have taget skade! 

Sådan en test viser meget om Yonex kvalitets badmintonsko, den samme teknologi tilbydes i alle deres sport sko og udbydes til mange forskellige priser. Yonex siger at man minimere muskel-træthed med  10% i løbet af kampen, hvis man benytter deres badmintonsko derudover transformere deres top badmintonsko også tre gange så meget af den kraft man laver  ved isæt, til yderligere energi der gør ens benarbejde hurtigere/bedre. Når man interessere sig for badminton, så ved man hvor vigtigt det er at være i stand til at bevæge ens ben flydende på banen, da man ellers kan misse værdifulde bolde til modstanderen, derfor burde det bedste valg af badmintonsko være Yonex og deres high-end badmintonsko. Ydermere, jo lækre badmintonskoen passer på ens fødder, jo mindre er chancen for ankel sakder.