Blog

Yonex Lin Dan tourbag

2015-11-01 18:58

Hvis du ligesom professionelle badmintonspillere, godt kan lide at rejse med stil, skal du overveje hvilken badmintontaske du har. Der er meget stor forskel på om du har den lavpraktiske store og kluntet badmintontaske, eller den mere moderigtige taske, der er smart og et stilikon at rejse/færdes med.

Hvis du tilhører den første kategori, der udelukkende tænker funktionalitet frem for design og stil, findes der utrolig mange tasker på markedet. Det er tasker der både har mange rum, og forskellige funktioner. Det er for eksempel tasker med store rum til ketcher, eller store rum til tøj. Derudover er der tasker med separate rum til sko, og tasker med små lommer, til praktiske ting såsom, grib, sakse, plaster med mere. Derudover er der forskel på taskerne i forhold til stropper. Er det en taske man kan have på ryggen, med skuldrestropper, eller er det en taske man udelukkende skal have i hånden. Eller er det en taske der kan begge dele? Og dette var kun de praktiske og funktionelle tasker.

Design på badmintontasken

Selvfølge tænker de mode- og designrigtige tasker også på funktionalitet, men her har min især også designet i hovedet. Det er altså vigtigt at tasken adskiller sig fra er standart badmintontaske. Yonex Lin Dan Tourbag er et rigtig godt eksempel på en badmintontaske der skiller sig ud fra andre tasker. Denne taske er specielt designet i samarbejde med Lin Dan, og har et meget oldschool design. Denne badmintontaske har form som en simpel weekendtaske, der kan indehold en eller flere badmintonsketcher. Det er en taske bestående af to rum og en sidelomme, til for eksempel grib og mobil. Tasken er altså ikke stor og rummelig, og kan også kun bæres i hånden eller på en skuldre ved hjælp af to stropper. Men denne taske er klart min favorit badmintontaske til dato, primært fordi den er så anderledes fra andre badmintontasker. Den er holdt i stilfulde og simple farver, nemlig sort, gul og guld.
   Udover at Yonex Lin Dan Tourbag er en badmintontaske, kan den også anvendes til andre ting. Som sagt minder facon og rummelighed meget om en weekendtaske, hvilket derfor også er en oplagt anvendelses mulighed af tasken.

Det er vigtigt at pointere at tasken er unik, da den kun er blevet produceret i et begrænset antal, og kommer derfor ikke på hylderne igen, når den først er blevet udsolgt.

Læs evt mere omkring badmintontasker på denne blog

Li-Ning badmintonsko

2015-08-11 21:48

Kilde: badmintonsko.dk under Li-Ning ba dmintonsko

 

Står du og skal have nye badmintonsko? Og er du lidt i tvivl om hvilket mærke du skal vælge? Ja så er du ikke gået helt forkert hvis du vælger at købe en badmintonsko fra Li-Ning.

 

Li-Ning er lidt nyere på det danske marked end både Yonex, Victor og Forza. Dog betyder dette ikke at Li-Ning ikke laver badmintonsko i yderst høj kvalitet.

 

For vælger du en Li-Ning badmintonsko, ja så får du en badmintonsko der er lavet og udviklet af de bedste materialer der findes på markedet når det gælder badmintonsko. Li-Ning er en virksomhed der bruger utallige timer på at frembringe de bedste teknologier, og derefter implementere dem i badmintonskoene de producere.

 

Li-Ning laver udover badmintonudstyr også udstyr til basketball og løb, og kan ligeledes kombinere viden derfra og ind i badmintonskoene. Dette tilføre Li-Ning badmintonskoene nye dimensioner når det kommer til teknologier og viden om hvad der fungere bedst i badmintonsko, og sko der bruges til hop, løb sidelæns og hurtige fodskifte.

 

Nogle af de teknologier Li-Ning specielt fokusere på, og som går igen og på tværs af mange af sportsgrenene er deres særdeles gode stødabsorberende materiale. Dette findes i alle Li-Nings badmintonsko, og kaldes for CusioN, og er et patenteret skummateriale der absorbere mere end 20% bedre end almindeligt skummateriale, der fx bliver brugt i de fleste løbesko, og badmintonsko. Udover denne teknologi, arbejder Li-Ning hele tiden på at fremtvinge din trampolineffekt når du lander på foden. Her udvikler Li-Ning hele tiden nye teknologier, og kun de bedste kommer igennem deres mange tests og prøver. I Li-Ning er denne effekt kaldet for BounSE, og er på badmintonskoene placeret i forfoden, og giver dig et endnu hurtigere afsæt når du skal skifte retning, eller hoppe videre frem mod nettet fra et smash.

 

Netop grundet de mange teknologier og den meget viden om hvad der er vigtigt i en badmintonsko, vil du aldrig gå helt fejl, hvis du køber en Li-Ning badmintonsko. Du skal dog altid være opmærksom på at købe en badmintonsko der er god for netop det du har brug for i en badmintonsko. Måske har din fod eller underben behov for ekstra meget stødabsorbering, eller ekstra meget støtte. Så husk at gå ud fra dette, og ikke ud fra hvad der er der smartest ud til andet udstyr.

Badmintonketcher, hvad er hvad?

2014-06-23 22:04

En badmintonketcher er essentiel del af badminton,  blandt mest anerkendte udviklere af badmintonketchere ligger producenter Yonex. Yonex ketsjere har er kendt for deres ry for at have produceret i bedste holdbarhed, med bedre materialer, men til en pris alle kan betale.

Yonex badmintonketcher har mange forskellige grene i deres produktlinje der henvender sig til de mange forskellige spiller-typer som dyrker ketsjersporten.Yonex laver badmintonketcher som er henvendt lige fra den prisbevidste almene person der fortrækker en billigere badmintonketcher og over til elite badmintonspilleren som skal bruge markedets bedste ketcher. Yonex badmintonketsjere varierer meget imellem den hovedtunge ketcher der giver en meget mere power i skudene, som der ville være at foretrække sammen med den hårdtslående badmintonspiller der fokusere på at presse meget samt de hovedlette badmintonketcher som giver hurtigere ketcher styring der er meget bedre ved det flade situationer. 

Min egen badmintonketcher er hovedtung og hedder Voltric 80, du kan bla. se den på sport-net.dk

Ved siden af hovedlette/hovedtunge ketsjere findes der også en mellemting mellem de to ketchere, nemlig neutral balance, som der vil sige at materiale vægten er fordelt over hele ketcheren. Ketcherens vægt  skifte, de fleste designs laves normalt i spektraet 80-90g dog med enkelte undtagelser. Ud over dette varierer Yonex badmintonketsjer også i flex, hvor en del af top-badmintonketcher er meget stive, hvilket betyder at man skal have en hvis hastighed i skudet for at der fåes det maksimale ud af badmintonketcheren. En stivere badmintonketcher tilbyder meget mere control, fordi den bliver påvirket mindre af slaget. En knap så stiv ketsjer giver en trampolieffekt, som medfører at ens ketsjer føring ikke skal være så hurtigt for at give styrke i svinget. En almen badmintonspiller bør derfor anskaffe sig en Yonex ketcher der er lidt mindre stiv, for at få et mere optimalt spil. Hvorimod en elite badmintonudøver til enhver tid bør købe sig en pro-badmintonketsjer der blot vil højne niveauet. Derfor kan du se at det er meget vigtigt at man kender ens egne styrker og svagheder, i situationen hvor man  skal købe en ny Yonex ketcher.

Jeg håber du fik lidt ud af min gennemgang ;)

En drøm går i opfyldelse for Japan ved Thomas Cup

2014-05-30 12:13

3 andre landshold har prøvet det, Japan belv nummer 4 i går til at vinde Thomas Cup turneringen. Efter en spændene kamp mod Malaysia, som endte med en kamp på 78 minutter mellem Takuma Ueda og Daren Liew, var sejren i hus.

Tago i modvind
Japans bedst rangerede herrespiller, Kenichi Tago, som havde en spektakulær uge indtil finalen, sluttede lidt skuffende. Alle forventede at han som minimum ville følge Lee Chong Wei's tempo og give ham stor modstand, men sådan gik det desværre ikke. Verdens nr 1 tog hurtigt første sæt, og hentede Tago i 2. sæt efter at have været sat tilbage med 10-15.

Personlig sejer
Japans cheftræner de sidste 9 år, Park Joo Bong, betegener sejren som en personlig triumf.

- "Jeg er utrolig glad for, at vi (Japan) blev vinder af denne titel, første gang nogensinde. Vores koncentration var i top. Der var et kæmpe pres på os, men vi håndterede presset bedre end Malaysia. Jeg har desværre aldrig vundet Thomas Cup som landsholdsspiller, men jeg fik den ære at oplevede det magiske øjeblik i dag."

13. titel
Kinas damer fejede alt modstand af banen, mod Japan, da de generobrede titlen, for 13. gang. Førstesinglen, Li Xuerui viste store takter ved at køre over Japans Mitani med 21-12, 21-5. Japan viste dog damedouble i topklasse, da Matsutomo og Takahashi fik overtaget på den ellers dominerende kinesiske damedouble, Yixin og Jinhua i to sæt.

Læs mere på: http://bwfbadminton.org/default.aspx

Min nye viden om Yonex badmintonsko

2014-05-14 22:24

I tilfælde af du står og skal vælge badminton-sko er der rigtig mange spørgsmål man skal tænke over, hvordan passer de på foden, hvilken størrelse skal der bruges, hvilken prisklasse skal den ligge i og så videre.

Yonex sko har et godt ry inden for god kvalitet, også med pålidelige materialer og med en pris, som er til at betale. Yonex badminton sko variere meget i Yonexes sortiment samt kan bruges af både motionisten som konkurrere nogle gange om måneden og til pro-spilleren der træner to træninger om dagen. Yonex sportsko´s grundlæggende struktur er den samme uanset om man anskaffer sig top-skoen eller ”basis-skoen” det der gør det dyre at vælge  teliteskoen er blot mere af Yonex’s ”toughbrid light” og ”power cushion” {materiale|inovation. Yonex sko´s ”PowerCushion” er yderst annerkendt på grund af deres æg-prøve som bestod af x-antal ”power cushion” der placeres 7 meter længere nede end positionen man vælger at spille ægget fra. Ægget kolidere med PowerCushion og bouncer op også bliver fanget UDEN at have taget skade! 

Sådan en test viser meget om Yonex kvalitets badmintonsko, den samme teknologi tilbydes i alle deres sport sko og udbydes til mange forskellige priser. Yonex siger at man minimere muskel-træthed med  10% i løbet af kampen, hvis man benytter deres badmintonsko derudover transformere deres top badmintonsko også tre gange så meget af den kraft man laver  ved isæt, til yderligere energi der gør ens benarbejde hurtigere/bedre. Når man interessere sig for badminton, så ved man hvor vigtigt det er at være i stand til at bevæge ens ben flydende på banen, da man ellers kan misse værdifulde bolde til modstanderen, derfor burde det bedste valg af badmintonsko være Yonex og deres high-end badmintonsko. Ydermere, jo lækre badmintonskoen passer på ens fødder, jo mindre er chancen for ankel sakder.

De forskellige badmintongrip

2014-04-08 13:30

Vi starter stille og roligt. Grip er noget alle skifter ofte, så lad os se på de forskellige slags.

Badmintongrip er din direkte kontakt til din badmintonketsjer. Som alt andet på vores krop, er hænderne et følsomt punkt. Så når man skal vælge grip skal du overveje hvilken fordel  dit grip skal have. Der findes op til 3 typer af grip:Yonex overgrip.Det tyndeste badmintongrip som ikke har klister på bagsiden. Yonex overgrip giver en fantatisk føling med din badmintonketsjer. En større fælelse med kanterne kan opnåes igennem grippet, og på samme tid bliver det nemmere at dreje ens ketsjer, dette fordi grebet ikke er så bredt. Badmintongrippet kan blive brugt af alle spillere, men er især velegnet til ungdomsspillere, da det er vigtigt, de lærer at holde på den korrekte måde og hurtigt har mulighed for at skifte imellem de forskellige greb, for eksempel udgangsgreb, baghåndsgreb osv.Yonex softgrip.En smule tykkere badmintongrip med klister på den bagerste side. Soft-grip er god til badmintonspilleren, der vil have et lidt blødere og mere svampet badmintongreb på ketsjeren. Eller til spilleren, der har en stor hånd, hvor overgrippet kan blive for tyndt. Yonex softgrip typen vil også kunne anskaffes med forskellige former for mønster der giver et endnu bedre greb.Yonex frotegrip.Er et tykt stofgrip med en overflade, der minder meget om et håndklæde. På frottegrip finder du også klister bag på. Frottegrip vil give en høj grad af blødhed og er samtidig med til at suge meget sved. Pga. dette bruges det også af flere spillere. Frottegrip er forholdsvis groft, og det bliver derfor svært at mærke kanterne på badmintonketsjer gennem grippet. Derfor {kan det ikke anbefales|anbefales det ikke|vil jeg ikke anbefale|burde det ikke blive anbefalet|bliver det ikke anvendt| til nybegyndere, da det vil vil medvirke en støre vanskelighed for badmintonspilleren at fornemme de forskellige ketsjer greb.

Tags

Listen med tags er tom.